Ammattivinkit jääkiekolle

Nopean ja tarkan maalin ampuminen ei kuitenkaan ole helppoa eikä tule yön yli. Harjoittelu on ainoa tapa parantaa laukausta. Myös ampuminen jäältä on loistava tapa hallita ammunta tehokkaasti. Tässä on joitain ammuntavinkkejä, joiden avulla voit saada etua missä tahansa jääkiekkojoukkueessa.

-Shoot Off-Ice:

On välttämätöntä, että aloitat laukauksen harjoittamisen kuivalla maalla. Itse asiassa monet jääkiekkoilijat aloittavat harjoituksensa kentällä. Ammunnan teho ja tarkkuuden parantaminen on välttämätöntä.

-Kehitä kaikenlaisia ​​laukauksia:

Pelaatpa sitten Intian jääkiekkoliigassa tai missä tahansa muussa mestaruudessa ympäri maailmaa, sinun täytyy hallita kaikenlaiset laukaukset. Harjoittelemalla kaikenlaisten laukausten parantamista on ensimmäinen askel kohti unelmaryhmääsi. Monen tyyppisiä laukauksia ovat ranne, kämmen, snap ja slap.

Kohdista laukaukset:

Tarkkuus on merkitystä, kun sinulla on kiekko kädessä ja pallo silmissäsi. Valitse pää ylöspäin ja kohdista ammuttaessa. Ensinnäkin sinun on oltava varovainen kulmien suhteen kuinka pelata, jotta voit lyödä sen oikein, mutta ajan myötä siitä tulee melkein refleksi.

-Kyse on tekniikasta:

Tekniikka on avain, kun opitaan ampumaan kepillä. Aloittelijoille asianmukainen harjoittelu on sitäkin tärkeämpää. On suositeltavaa käyttää kepin painoa, kun suoritat erikoiskoulutusta varmistaaksesi paikan parhaassa jääkiekkojoukkueessa. Tangon paino auttaa ampumalihasten vahvistamisessa ja parantaa tyyliä ja tekniikkaa.

-Painonsiirto:

Ammunnan aikana on siirrettävä paino takajalasta etujalkaan. Sitten tapahtuva laukaus on tehokkaampi ja tarkempi, koska se sisältää pelaajan rungon kokonaan ylävartalon sijasta.

Ammu esteiden läpi:

Älä epäröi käyttää puolustajia tai joukkuetoveria näytöllä, kun ammutaan maaliin. Matalaan kohdistettu laukaus toimii parhaiten tilanteissa, joissa käytetään näyttöjä.

-Opi pikajulkaisu:

Parhaat jääkiekkoliigassa havaitut laukaukset ovat olleet ne, joissa laukaukset vapautetaan nopeasti. Älä pidä ampumisasennosta pitkään ja ammu pallo mahdollisimman nopeasti. Kertakuvat ovat erittäin tehokkaita ja tekevät temppu.

-Rullaa ranne:

On tärkeää rullata ranne varmistaaksesi, että laukauksessasi on nopeutta ja tarkkuutta.

Lue viimeisin viesti Aloittaminen jääkiekossa, mikä on tärkeimpiä asioita, jotka sinun pitäisi tehdä