Hokikilpailun säännöt

Jääkiekkosääntö on eräänlainen sääntö ja määräys, jota pelaajien tulisi noudattaa jääkiekkopelissä. Siksi näiden ymmärtäminen on perustavaa laatua ennen jääkiekkopeliä.

Me kaikki tiedämme, että pelaajat etsivät palloa rajusti ja kohtaavat voimakkaasti, ja nämä ovat vain jääkiekkopelin ominaisuuksia. Kilpailussa molemmat pelaajat tarvitsevat usein kovaa taistelua voidakseen voittaa toisensa, suorittaa hyökkäävän tai puolustavan, jopa taktisen yhteistyön tai teknisten liikkeiden suorittamiseksi. Rationaalinen kaatuminen on sallittua NHL-otteluissa lukuun ottamatta naisia. Peleissä on usein vartalon kosketusta ja vaikutusta pelaajien turvallisuuteen, jonka tuo pallovarttu. Siksi on välttämätöntä, että meillä on sääntö, joka voi antaa molempien osapuolten pelaajien käyttää täysin tasoa ja taata pelaajille, että he noudattavat sitä kohtuullisella ja lopettaa ehdolla koko pelissä. Jääkiekon säännöt ovat tämän periaatteen mukaisia.

Jääkiekon säännöt on jaettu 79 kohteeseen 306 vilpitöntä. Siinä muotoillaan paljon, mukaan lukien kilpailun etenemisen mitta, käyttäytymisen taso, jonka urheilijoiden tulisi noudattaa, ja hävitystapa näiden kriteerien rikkomiseksi, ja tuomarien valta ja velvollisuus kentällä tai ulkona. Joten, jos haluamme taata kilpailun sujuvan ja antaa täyden pelin suunnittelutasolle, meidän on ymmärrettävä ja ymmärrettävä nämä säännöt. Tuomareiden, valmentajien ja urheilijoiden tulisi tutkia ja hallita perushenki.

1, Kilpailu on jaettu isäntä- ja vierasjoukkueisiin:

Yleisesti ottaen tietueiden oikealla puolella on isäntätiimi, vasemmalla on vierasjoukkue. Isännät muotoiltiin joukkue ja nimilista, he voivat valita pelaajien paikat ja yhdenmukaisen värin vierasjoukkueen jälkeen. Jokaisessa ottelussa on kolme sisävuoroa, aika on tosiasiallisesti 20 minuuttia pelivuoroa kohti. Saat 15 minuutin lepoa vaihdon aikana. Kun molemmat joukkueet vaihtavat sivustoja ja aloittavat pelin, heidän tulee vartioida maalia, joka on lähinnä omia pelaajia. Jos pelin on päästävä se ulos, se lisää 10 minuutin äkillisen voiton ratkaisevan pelin, jota kutsutaan myös kultaiseksi palloksi. Jos ei, piirrä vapaapotku Jääkiekko-koulutus. Pysäytysjakson aikana, jos maalivahtia ei vaihdeta, hän ei voi mennä pelaajien paikkoihin. Jokainen joukkue saa keskeytyksen kerran 30 sekunniksi. Jokainen pelaaja voi palata pelaajien paikkoihin paitsi rangaistut jäsenet.

2, ulkopuoli:

Joukkueen pelaajien napauttaminen ei saa johtaa palloa hyökkäysalueelle. Jos hyökkäävä pelaaja syöttää tai ampuu pallon sinisen viivan yli, tämä joukkue taistelee pallosta lähtöviivalla.

3, kuollut pallo:

Jäästadion on jaettu kahteen puoleen punaisen viivan keskellä. Vartijajoukkue ampuu pallon vartijapuolelle. Jos pallo ylittää vastakkaisen maalilinjan, se on kuollut pallo. Kun pallo ylittää maalialueen tai maaliin, se ei ole kuollut pallo.

4, Ammu:

Jos pelaajan kädet tai jalat osuvat palloon maaliin, mutta jääkiekkomailalla, se on tehokasta ja saat yhden arvosanan.

5, ylittää rajan:

Jos pallo on jääkentän ulkopuolella tai osuu kompastuskiveen, ottelu on keskeytettävä.

Käden syöttö:

Joukkueen jäsenet voivat pysäyttää tai lyödä palloa käsin, mutta hyökkäysjoukkueen pelaajat eivät voi siirtää palloa kumppanilleen keskialueella ja hyökkäysalueella. Tällöin erotuomari keskeyttää ottelun.

Lue viimeisin viesti Ammattivinkit jääkiekolle

Leave a Comment