Jääkiekko-koulutus

Hockey Training – Dryland-harjoitukset

Jääkiekko on kasvava urheilulaji, joka vaatii jatkuvaa harjoittelua päästäkseen eliittiin. Hockey dryland -harjoitukset ovat tärkeitä, jotta voisimme saada voimaa, ketteryyttä ja nopeutta, jota tarvitaan jääpelissä. Tässä on harjoitus, joka auttaa sinua tulemaan vahvemmaksi jääkiekkoilijaksi.

Plyo Tube -harjoitusharjoitukset: Kävelykepit Sprintillä

Plyo-putket ovat upeita harjoitusvälineitä, joiden avulla henkilö voi saavuttaa kokovartaloharjoituksia, jotka voidaan tehdä kotona. Plyo-putket ovat täynnä hienojakoista hiekkaa ja sopivat mukavasti kaulasi alaosaan. Niitä voidaan käyttää sekä ala- että ylävartaloharjoittelussa, mikä lisää nopeasti painoasi harjoitteluun ilman normaalien painojen vaivaa. Tämä tuote on ihme kun harjoittelet kiihtyvyyttä ja lihaskestävyyttä.

Plyo-putki on riittävän kestävä pudotettavaksi ja heitettäväksi. Tämä tuote on täydellinen ketteryys- ja plyometrisiin harjoituksiin, joita käytetään ristisovitusharjoituksissa. Käytä parantaaksesi kyykkyjä, keuhkoja, jaettuja kyykkyjä ja Jääkiekon historia kyykkyyn yksinkertaisesti drapoimalla plyo-putki olkapääsi päälle ja ripustamalla kahvoihin. Plyo-putki lepää varovasti kehossasi suoritettaessa erilaisia ​​harjoituksia.

Tämän päivän harjoitus: Kävely keuhkot Sprintin kanssa

Käytetyt lihakset:                                                                         

· Nelipäinen

· Gluteus

· Hamstrings

· Vasikat

· Ydin

Plyo-putkiharjoitus: Kävelykepit Sprintillä

· Aseta Plyo Tube varovasti olkapäille.

· Merkitse etäisyys 30 metrin päähän.

· Suorita kävelyputo plyo-putkella 15 metriä, pudota sitten paino maahan ja sprintti jäljellä olevat 15 metriä.

· Lepo 30-60 sekuntia jokaisen sarjan välillä.

· Suorita 10 sarjaa

Arvioitu aika:  15 minuuttia

Näppäimet / lomake / tarkennus:

1. Pidä pääsi ylöspäin.

2. Pidä polven taivutus 90 astetta oikean muodon saavuttamiseksi.

3. Pidä tasainen rytmi.

4. Sprintti kovasti päätyviivan läpi.

5. Seiso korkealla levätä saadaksesi hengittää.

Mistä löytää Plyo-putki?

Plyo-putket löytyvät Internetistä tai suurista urheiluliikkeistäsi. Ne ovat yleensä kooltaan 10–50 kiloa. Suositeltu paino jokaiselle henkilölle on erilainen ja riippuu yksilön koosta ja vahvuudesta. Varmista, että aloitat kevyesti ja kasvat raskaaseen painoon, kun saat enemmän kokemusta nostosta ja porasta.

Mitä muuta voin tehdä Plyo-putkella?

Plyo-putket  ovat erittäin monipuolisia ja mahdollistavat monien erilaisten harjoitusten harjoittamisen harjoittelusi aikana. Alavartaloharjoitusten lisäksi Jääkiekko-koulutus voidaan käyttää hauis-, triceps-, hartia-, rinta- ja ydinharjoituksiin. Jos olet luova, plyo-putki sallii niin monta harjoitusta, ettet koskaan kyllästy.