Jääkiekko -opas – 3 syytä, miksi sinun pitäisi käyttää opasta, joka auttaa sinua harjoittelemaan jääkiekkoa

Jos olet jääkiekkoilija millä tahansa tasolla ja haluat parantaa peliäsi, hyvä jääkiekko -opas on todennäköisesti jotain, jota sinun ei pitäisi olla ilman (vaikka luultavasti oletkin)! Jääkiekkoharjoittelu voi olla monimutkaista ja jääkiekko on niin dynaamista ja niin toisin kuin mikään muu urheilulaji, joten sinun on todella treenattava erityisesti sitä varten. Tässä on kolme parasta syytä, miksi tarvitset hyvää jääkiekkoharjoitusopasta.

1) Se tarjoaa sinulle lukuisia erilaisia ​​harjoituksia ja harjoituksia.

Jääkiekkoharjoittelu on vaikeaa, mutta kuten mikä tahansa harjoitus, kehosi tottuu siihen, voitot hidastuvat ja lopulta tasoittuvat. Sinun täytyy sekoittaa asioita pitääksesi kehosi sekaisin. Jos teet samoja harjoituksia jatkuvasti kuukaudesta toiseen, tämä ei onnistu, mutta hyvän käsikirjan avulla voit valita paljon erilaisia ​​harjoituksia, jotka kaikki hyödyttävät suoraan jäällä suoritettasi.

2) Jääkiekko on monimutkainen laji ja sen harjoittelu on myös monimutkaista.

Jääkiekkoilijat eivät harjoittele samaa kuin jalkapalloilijat, baseball -pelaajat tai koripalloilijat. Jokainen peli vaatii oman järjestelmänsä, eikä jääkiekko ole erilainen. Jääkiekko on toisin kuin mikään muu urheilulaji maan päällä. Se on luonnostaan ​​epävakaa ja yhtä dynaaminen. Yleisten harjoitusten sijaan hyödyt suuresti harjoitusten tekemisestä, jotka on erityisesti suunniteltu parantamaan jääkiekkootteluasi.

3) Et tiedä niin paljon kuin Pro tietää.

Saatat tietää jonkin asian harjoittelusta, mutta on lähes taattu, ettet tiedä niin paljon kuin Pro -jääkiekkoilijat tietävät. Ammattilaiset käyttävät koko elämänsä harjoittelua erityisesti parantaakseen jäällä, ja tämä tieto on korvaamatonta. Ammattilaisen kirjoittaman hyvän käsikirjan saaminen vie sinut pitkälle, koska hyödyt suoraan heidän vuosien ja vuosien jääkiekkoharjoittelukokemuksesta.

Jos et vielä käytä sitä, sinun kannattaa vakavasti harkita hyvän oppaan hankkimista jääkiekkoharjoitteluun. Kaikki harjoitukset hyödyttävät sinua, mutta jääkiekko -erityisharjoitusten tekeminen asettaa sinut mailin edellä kavereille, jotka tekevät vain yleisiä harjoituksia. Jos haluat viedä pelisi uudelle tasolle, jääkiekko -opas on harjoituksesi tarpeellinen.

Saat lisätietoja jääkiekkoharjoittelusta parhaan suorituskyvyn saamiseksi entiseltä NHL -pelaajalta ja ura -ammattilaiselta napsauttamalla tätä ja tutustu Hockey Speed ​​and Power -käsikirjaan. Hockey Speed ​​and Power on ex-ammattilaisen kehittämä Kanadan johtavan junioriliigan OHL: n Belleville Bullsin käyttöön. Nyt samat tiedot ovat käytettävissäsi!

Lue myös Jääkiekon syöttötaidot – jääkiekkohyökkäystaidot

Leave a Comment