Jääkiekon syöttötaidot – jääkiekkohyökkäystaidot

Kesä on jääkiekon sesonkiaika, mutta se on silti tärkeä aika kouluttaa ja hioa jääkiekko -osaamistasi. Useimmat jääkiekkoilijat keskittyvät jääharjoitusharjoituksiin ampumalla kiekkoja, sauvakäsittelyä kellarissaan ja juoksemalla kuiva -alueen ketteryyttä ja nopeusharjoituksia. Nämä ovat hienoja, mutta yksi tärkeä osa jääkiekosta puuttuu. Ohi !!!

Jääkiekko on joukkuelaji, joka vaatii kiekon liikettä onnistuakseen, etenkin kun siirrytään korkeammalle pelitasolle. Suurin osa jääkiekkoilijoista ei pysty työskentelemään ohitustaitojensa kanssa pois kentältä, koska he eivät löydä kumppania tai vanhempaa osallistumaan heidän kanssaan. Tämä ongelma on ratkaistu tuotekehityksen avulla. Nyt on olemassa jääkiekkoharjoittelutuotteita, joiden avulla yksittäinen pelaaja voi siirtää kiekon itselleen palauttamalla kiekon takaisin heille.

Jääkiekon kiekon syöttämisen taito on erittäin tärkeä oppia nuorena, ja nämä jääkiekkoapuvälineet ovat auttaneet jääkiekkoilijoita kehittämään kovia ja tarkkoja syöttöjä kaukalosta. Hyvien syöttöjen tekeminen johtaa pidempään kiekkoon ja paremmat maalintekomahdollisuudet pelin aikana.

Oletko katsonut Pro -peliä aiemmin? Läpikulku on erinomainen!

Jos katsot NHL -peliä tai korkeamman tason junioripallo -ottelua, huomaat, että ohitusprosentti on korkea. Taidot passin saamiseksi ja vastaanottamiseksi ovat hyvin ilmeisiä näissä peleissä. Nämä erittäin taitavat pelaajat voivat siirtää kiekon jään toisesta päästä toiseen erittäin tehokkaasti. Heillä olevat kulkutaidot ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä.

Joten miksi sinun pitäisi työskennellä poistumalla kentältä?

Vastaus on yksinkertainen. On tärkeää olla loistava tiimipelaaja ja hallita syöttötaitoja kiekon siirtämiseksi jään ympäri. Syöttäminen on aliarvioitu jääkiekkotaito, joka jää useimpien lasten ja vanhempien huomiotta. Jääkiekon aika on kallista. Uusien kulkuneuvojen avulla harjoittelu kotiisi on nyt tehokkaampaa kuin koskaan.

Yksinkertainen taito, kuten backhanded -syöttö, voi lisätä peliin vielä yhden elementin, jota 99%: lla pelaajista ei ole arsenaalissaan. Nämä pienet erot ovat avaimet portaiden ylöspäin jääkiekossa. Kaikki hyvät jääkiekkoilijat voivat luistella, ampua ja keppiä tietyssä määrin, mutta eliittipelaajana oleminen vaatii ohitustaitoja muiden pelaajien parantamiseksi.

Mitä voin käyttää ohjatun taitoni harjoittamiseen sesongin ulkopuolella?

Siellä on monia jääkiekotuotteita, joita käytetään taitojen siirtämiseen pois kentältä. PassMaster on suuri jääkiekon koulutustukea, joka mahdollistaa jopa 3 pelaajaa kerrallaan harjoitella ohimennen taitojaan kiihtyvän kiekko takaisin kiekko harjoittaja.

Jääkiekon ohitusvalmentaja on toinen hyvä vaihtoehto ohimenevälle reboundille. Se kiinnittyy helposti mihin tahansa ammuntapintaan, jolloin voit kehittää ohitus- ja kertakäyttötaitoja kotona.

Mitä taitoja voi käyttää ohitusapuvälineiden kanssa?

Jääkiekon reboundereita tulisi käyttää taka- ja etusormensiirtotaitojesi harjoitteluun. Voit myös työskennellä yhdellä kosketuksella ja ampua pois. Haluat varmasti keskittyä kiekon vastaanottamiseen sekä itse syöttöön.

Jääkiekko ei ole halutaito. Se ei ole hienoa. On kuitenkin välttämätöntä tulla loistavaksi pelaajaksi ja siirtyä korkeammalle tasolle. Joten ole ylpeä jääkiekkoilustasi ja muista työskennellä sen parissa kesän aikana. Olet iloinen, että teit!

Lue myös Kuinka saada rekrytointi college -jääkiekkoon – neuvoja jääkiekkoharjoittelulle

Leave a Comment