KIEKKI KENTÄLLÄ Hoyat ovat voittamattomia ja johtavat Big Eastin sarjataulukoita.

Georgetownin maahockey-joukkue (4-0) on voittanut neljä ottelua peräkkäin aloittaakseen kauden 2018. Hoyat eivät ole hävinneet peliä kahden ensimmäisen viikonlopun aikana ensimmäistä kertaa yli 15 vuoteen.

Hoyasilla on vahva puolustus, joka sallii vain kaksi maalia ja kolme shutoutia neljässä ensimmäisessä pelissä.

Georgetown päätti vakaan viikon kotona ja voitti Sacred Heart Universityn ja Saint Francis Universityn kahden tiiviin voiton jälkeen Davidsonia ja Appalachian Statea vastaan.

31. elokuuta Hoyas voitti Sacred Heartin 2-0 säilyttääkseen täydellisen ennätyksensä ja kärkipaikkansa Big Eastin sijoituksissa.

Sydney Stephenson, fuksi, teki rangaistuspotkumaalin vain kahden minuutin kuluttua. Asennus tuli toisen vuoden opiskelija Ali Croninilta, jolla oli kaksi viikonloppuna.

Pelin ensimmäisellä puoliajalla 12 minuuttia oli pelattu, ja Georgetownin puolustus oli kovaa eikä sallinut yhtäkään laukausta maaliin.

Ensimmäisen 35 minuutin aikana Sacred Heart teki vain yhden laukauksen maaliin, jonka fuksi maalivahti Ciara Weets torjui. Hän oli ensimmäinen yhdeksästä torjunnasta pelissä.

Toisen vuoden opiskelija Cami Osborne teki voittomaalin toisen puoliajan loppupuolella. Hoyat voittivat Pioneersin 19-16 ja heillä oli yksi laukaus enemmän maaliin kuin vastustajansa kohtaamisessa.

Joukkueen päävalmentajan Christy Longacren mielestä paras on vielä edessä.

GUHoyasin haastattelussa Longacre huomautti: “Olen erittäin innoissani tästä ryhmästä ja uskon todella, että taivas on heille rajana.” “He jatkavat edistymistä jokaisen pelin myötä, ja toivomme, että suuntaus jatkuu koko kauden ajan.”

Hyökkäävässä taistelussa Pyhää Franciscus vastaan ​​Hoyat pidensivät voittoputkiaan neljään päivään voitettuaan Sacred Heartin.

Osborne meni jälleen johtoon ja teki pelin avausmaalin vain 10 minuutin kuluttua.

Osbornen ensimmäisen maalin jälkeen Saint Francis tasoitti 17. minuutin maalilla 1-1. Hoyat säilyttivät malttinsa, kun Osborne johti hyökkäystä jälleen maalinteossa 30 minuutin kohdalla.

Red Flash vastasi maalilla, mutta he eivät pystyneet järjestämään paluuta, ja peli päättyi 4-2 Hoyasin hyväksi.

Tällä kaudella Osbornella on yhteensä kuusi pistettä, ja hänet valittiin Big East Weekly Honor Rolliin viikonlopun ponnisteluistaan. Georgetownin uransa aikana hän on saanut palkinnon neljä kertaa.

Neljän pelin jälkeen Hoyat ovat jakaneet Big Eastin ensimmäisen sijan Connecticutin yliopiston ja Old Dominionin kanssa.