Kuinka ostaa käytettyjä jääkiekkoluistimia jäälle

Jos etsit hyvää paria käytettyjä jääkiekkoluistimia aloittaaksesi pelin ja pelaat melkein vain pickup -jääkiekkoa viikonloppuisin huvin vuoksi tai vaikka olet pienessä paikallisessa jääkiekkoliitossa, joitakin asioita, jotka haluat pitää mielessä, kun lähdet ostoksille luistimillesi, varsinkin jos haluat ostaa käytetyn.

Joskus käytettyjen jääkiekkoluistimien ostaminen voi pitkällä aikavälillä todella maksaa sinulle enemmän rahaa kuin uudet luistimet.

Katsotaanpa ensin, millainen jääkiekkoilija olet tai kuinka paljon jääkiekkoa ajattelet pelaamisesta.

Käytetyt luistimet virkistyspelaajalle

Rakastat jääkiekkoa, mutta vain huvin vuoksi, joten pelaat satunnaista noutopeliä paikallisella luistinradallasi tai olet pienessä liigassa etkä pelaa joka viikko. Voit ostaa halpoja luistimia, jotka sopivat satunnaiseen peliaikaan kuluttamatta omaisuutta.

Amatööri -jääkiekkoilijan käytetyt luistimet

Olet järjestäytyneessä urheiluliigassa, jota sponsoroi koulusi tai yksityinen liiga urheiluliiton kautta. Normaalisti harjoittelet useita kertoja viikossa ja pelaat melkein joka viikonloppu, mukaan lukien turnaukset. Amatööripelaajat tarvitsevat todella kestävän jääkiekkoparin, joka kestää kovaa käyttöä mukavuudesta tinkimättä.

Vaikka näiden luistimien valmistuksessa on eroja kestävyyden suhteen, saatat silti pystyä noutamaan pari käytettyjä jääkiekkoluistimia pitämällä silmällä nykyisiä jääkiekkoilijoita, jotka eivät enää pelaa.

Ehkä he pelasivat vain yhden kauden ja mistä tahansa syystä – koulu-, perhe- tai työvelvoitteet, jos he ovat vanhempia pelaajia – ja he myyvät jääkiekkoluistimiaan. Näillä luistimilla ei todennäköisesti ole vielä paljon kulumista, ja voit saada ne paljon halvemmalla kuin hakea rahaa heti uudella luistimella.

Jos ostat ensimmäistä kertaa parin jääkiekkoluistimia, tässä on joitain huomioitavia seikkoja, kun pidät ostoksia:

Ensinnäkin haluat ostaa luistimet, jotka ovat itse asiassa tavallista kenkäkokoa pienempiä. Jääkiekkojen on istuttava tiukasti, jotta ne antavat eniten tukea nilkoillesi pelaamisen aikana.

Jos luistimet ovat liian suuria, ne eivät sovi kunnolla ja koska luistelu on jääkiekon perusta, haluat varmistaa, että luistimet tekevät tehtävänsä tai et pelaa yhtä hyvin.

Luistimet, jotka eivät sovi oikein, voivat aiheuttaa melko vakavia rakkuloita ja nilkkavammoja, jos luistimet eivät anna sinulle asianmukaista tukea.

Lisäksi jos olet maalivahti, tarvitset erilaisia ​​luistimia kuin muut pelaajat. Maalivahtiluistimet on tehty kestämään jääkiekon kiekko, joten kengissä on ylimääräisiä suojakerroksia. Terät on myös valmistettu eri tavoin, pidempiä ja litteämpiä, mikä helpottaa maalivahtien nopeita pysäytyksiä kiekkojen pysäyttämiseksi.

Pidä

terät terävinä Kaikilla jääkiekkoluistimilla terien pitäminen teroitettuna on tärkeä osa säännöllistä huoltoa. Terien terävyys ja aiempi kuluminen on myös otettava huomioon, jos etsit käytettyjä jääkiekkoluistimia.

Jos käytetyn luistinparin terät ovat niin kuluneet, että niitä ei todellakaan voi teroittaa ja ne on vaihdettava, saattaa käytettyjen saappaiden terien vaihtaminen maksaa enemmän kuin upouuden luistinparin ostaminen.

Ja päinvastoin, saatat kohdata käytetyn luistinparin, jossa on täydelliset terät, mutta saappaat ovat todella kuluneita kovasta käytöstä. Joten vertaa hintoja ennen kuin päätät ostaa uusia tai käytettyjä jääkiekkoluistimia; kysy kysymyksiä ja tee tutkimustasi, ja sinun pitäisi pystyä säästämään paljon rahaa.

Lue myös 5 suurinta jääkiekkolaitteiden tuotemerkkiä

Leave a Comment