kuinka pelata

Pelataanko jääkiekkoa

Jääkiekon ensimmäinen paikka on Kanada ja se on suosittu kaikkialla maailmassa. Kehitettäessä jääkiekkoa, johon Kiina kiinnittää enemmän huomiota. Meillä on etäisyys tietää ja pelata jääkiekko-urheilua.

Jääkiekko-urheilulajit ovat Kanadasta.

On yksi suosittu peli jäällä Kanadassa Kingstonissa vuonna 1855. Peleihin osallistuvat luisteluterät jaloillaan ja jääkiekko heidän käsissään. Pystyt pelaamaan ja taputtamaan puusta tehtyä jääkiekkoa jäätyneellä järvellä. Se ei aseta rajoitusta pelaajien lukumäärälle ja kentälle. Ovena on vain kaksi puupylvästä. Tämä on nykyaikaisen jääkiekkomme edeltäjä.

Vuonna 1879 Kanadan McGill University Montrealissa oli järjestänyt yhden virallisen jääkiekkoottelun. Professori WF ja RF olivat laatineet yhteiset ponnistelut. Aluksi tarvitaan 11 henkilöä jokaiselle puolelle ja sitten pääsee 9 henkilöön ja seuraava muutos oli 7 vihdoin numero on 6 henkilöä. Ensimmäisellä kerralla molemmilla puolilla oli yksitoista pelaajaa, mutta se muutti 9 ja muuttui jälleen 6, mikä on lopulta 6 henkilöä. Seurat ja pallot paranevat koko ajan. Amerikassa ja Euroopassa on eräänlainen urheilu vähitellen lopussa.

Vuonna 1980 kansainvälinen jääkiekkoliitto (IHF) oli perustettu Pariisiin. Pääkonttori sijaitsi Itävallan pääkaupungissa; Wien. Jääkiekosta oli tullut tasainen seitsemännessä olympiakisassa vuonna 1920. Ranska on talviolympialaisten ensimmäinen paikka vuonna 1924. Kanadan joukkue voitti mestarin ylivoimaisella paremmuudella.

Kanadan jääkiekko oli ollut NHL-pelipaidoissa vuosina 1924–1953. He voittivat maailmanmestaruuden monta kertaa. Neuvostoliiton joukkue voitti Jääkiekko-koulutus maailman jääkiekkoturnauksen saadakseen ensimmäisen tittelin kukistamalla Kanadan joukkueen vuonna 1954. Se rikkoi Kanadan yksinoikeusetujen tilanteen.

Kiinassa jääkiekkoilulajilla oli yli 60 vuoden historia.

Kiinan kaupunki järjesti ensimmäiset näyttelyt ja jääpeleillä oli myös ensimmäiset jääkiekkopelit vuonna 1953. Kiinan kansantasavallan perustamisen jälkeen, jonka jääkiekon kehitys on voimakkaasti kasvussa. Ensimmäisessä koko maassa järjestetyssä jääurheilukokouksessa Harbinissa vuonna 1953, johon viisi joukkuetta oli liittynyt. Joissakin maakunnissa ja kaupungeissa, kuten koillisessa ja pohjoisessa, oli perustettu monenlaisia ​​jääkiekkojoukkueita peräkkäin.

Vuodesta 1995 lähtien järjestettiin joka vuosi yksi koko maan jääkiekko-ottelu. Vuoden 1956 jälkeen Kiinan jääkiekkojoukkue oli osallistunut kansainväliseen otteluun. Vuonna 1981 maailmancupin turnausryhmä C pidettiin Pekingissä, jossa Kiina voitti toisen sijan ja tuli sitten B-ryhmään. Vuonna 1986 Kiina voitti ensimmäisen sijan Aasian ensimmäisissä talvipeleissä Japanissa.

Yhdessä jääkiekossa on jalkapalloa, kenttäjalkapalloa ja pikaluistelu. Se yhdistää nämä urheilutaidot taktiseen konseptiin. Hänen syntymäpäivä on myöhempi kuin jalkapallo; maahiekka ja pikaluistelu.

Pavel Datsyuk Jersey on intohimoinen NHL-urheilutrikootarjous, ja se on harjoittanut liiketoimintaa maailmanlaajuisesti Jääkiekon historia, kuten USA, Kanada ja monet Tim Thomas Jersey, jotka ovat saatavana halvimpaan hintaan.