Kuinka saada rekrytointi college -jääkiekkoon – neuvoja jääkiekkoharjoittelulle

Jos olet lukion jääkiekkoilija tai nuorempi jääkiekkoilija, luultavasti mietit, miten voit viedä pelisi seuraavalle tasolle. Tutustuminen tai rekrytointi pelaamaan NCAA -yliopiston jääkiekkoa voi olla erittäin vaikea tehtävä, jos et tiedä mitä tehdä. Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua tässä tärkeässä osassa jääkiekkosi kehittämisessä. Älä odota, että teet tämän ennen viimeistä vuotta. Suunnittele, valmistaudu ja mainosta itseäsi nyt!

College Hockey Rekrytointivinkki # 1. Pelaa jokainen peli ikään kuin partiolaiset katsovat.

Riippumatta siitä, mitä jääkiekkojoukkuetta pelaat, valmistaudu ikään kuin se voisi olla tilaisuutesi tehdä vaikutuksen. Vaikka partiolaiset eivät ole paikalla, toinen henkilö voi nähdä kykysi ja välittää tiedot valmentajalle tai partiolaiselle. Jos uskot itseesi, kaikki on mahdollista. Kehitä vankka jääkiekko -koulutusohjelma ja pidä siitä kiinni koko vuoden. Et ehkä pelaa jääkiekon kuumassa sängyssä, mutta jos olet hyvä pelaaja ja haluat sen tarpeeksi huonosti, taivas on rajana.

College Hockey Rekrytointivinkki # 2. Markkinoi itseäsi.

Tekniikan kehityksen ansiosta sinulla on käytettävissään suurimmat saatavilla olevat markkinointityökalut. Luo jääkiekko -kela, joka esittelee jääkiekkotaitosi. Pyydä ystävää tai perheenjäsentä nauhoittamaan pelisi. Tämä ei ole vain hienoa kohokohdallesi, vaan sinun tulee katsella pelejäsi ja oppia virheistäsi. Ammattimaiset jääkiekkoilijat katsovat pelejään rutiininomaisesti. Se on loistava harjoitus pelin parantamiseksi. Tarkista kauden lopussa kaikki pelinauhat ja valitse paras tarjonta. Luo lyhyt video (5-10 minuuttia) ja julkaise se YouTubessa tai muulla videon julkaisusivustolla. Kun korostuskela on valmis, voit helposti linkittää korostuskelaasi yliopiston jääkiekko -valmentajille lähettämissäsi sähköpostiviesteissä.

College Hockey Recruiting Vihje # 3. Ota yhteyttä college -jääkiekko -valmentajiin.

Suuri resurssi on USCHO.com, josta voit selvittää kenen tahansa Yhdysvaltain yliopiston jääkiekkojoukkueen valmentajat. Kun olet löytänyt yhteystiedot, etsi heidän sähköpostinsa tai puhelinnumeronsa ja ota yhteyttä. Tämä on luultavasti vaikein vaihe. Voit käyttää loistavan neuvoja ottamalla yhteyttä näihin valmentajiin “Menetät 100% ottamastasi laukauksista.” Kysy keneltä tahansa menestyneeltä henkilöltä, kuinka he ovat onnistuneet, ja voin taata, että he mainitsevat verkostoitumisen tai mukavuusalueen ulkopuolelle siirtymisen. Kuten edellä mainittiin, jos haluat pelata yliopiston jääkiekkoa, tulet !!

Lisätietoja jääkiekkoharjoittelusta on Hockeytrain.com Train Tracks -blogissa.

Lue myös Kuinka pelata kenttäjääkiekkoa

Leave a Comment