Mikään ei voita pienen kovapallon lyömistä suurella maahockeymailalla tyydytyksen vuoksi. Voit myös tiputtaa, heilauttaa, heittää ja tiputtaa palloa kenttäkiekossa. Aluksi tarvitset joitain perusvarusteita, kuten kepin ja suusuojan. Opi pelin strategioiden ja sääntöjen perusteet, jotta voit aloittaa pelaamisen!
Hanki maahockeymail-maila ja pallo. Valittavana on useita merkkejä, joten tee ostoksia, kunnes löydät sellaisen, joka tuntuu oikealta käsissäsi. Kun pidät kunnollista keppiä tasaisesti maata vasten, sen tulisi nousta noin lantiota vasten. Käytä hetki aikaa työntääksesi maahockey-peleissä mailalla käytettyä pientä, kovaa palloa.
- Maahockeymaila painaa keskimäärin noin 21 unssia (600 g). Monet hyökkääjät pitävät kevyemmistä, helpommin ohjattavista pylväistä. Monilla pelaajilla on myös vähintään kaksi tankoa kädessään, jos heidän täytyy vaihtaa paikkaa.
- Jokaisella sauvalla on kaksi puolta: tasainen ja pyöristetty puoli. Tasainen puoli on mailaosa, jolla voit lyödä palloa. Pallo on noin golfpallon kokoinen ja valmistettu muovista.
Osta suojalasit, säärisuojat ja suusuoja. Jokainen kenttäjääkiekkoilija tarvitsee nämä välttämättömät suojavarusteet. Säärisuojat ovat verrattavissa jalkapallossa käytettyihin, paitsi että ne tarjoavat hieman enemmän nilkkasuojaa. Jotta ne olisivat mukavampia, käytä sukkia niiden alla. Suusuojat ovat kriittisin saatavilla oleva turvavarustus, mutta ne ovat myös epämukavimpia. Lentävät pallot ja korkeat kepit voidaan suojata suojalaseilla, jotka suojaavat kasvojasi sivuilta ja edestä.
- Varusteita on saatavana verkosta ja useimmista urheiluvälineliikkeistä. Jos sinulla on jo jalkapallon säärisuojat, ne voivat olla hyvä paikka oppia peliä.
- Maalivahdilta vaaditaan myös häkkikypärä sekä kevyt käsi- ja jalkapehmuste. Useimmat pelaajat eivät aloita uraansa maalissa, joten harkitse pelin opiskelua kenttäpelaajana ennen kuin päätät ryhtyä maalivahtiksi.
- Käsineet ovat lisävaruste, ja monet pelaajat käyttävät niitä mielellään turvallisuuden lisäämiseksi.
Maajääkiekkoa pelatessa tulee käyttää kiinnikkeitä. Maahockey-ottelut, kuten jalkapallo, jalkapallo ja muut ulkourheilulajit, pelataan nurmikolla tai nurmikolla. Pienet kuminauhat maahockey-kenkien pohjassa suojaavat sinua liukastumasta juoksun aikana. Valitse kenkäpari, joka on mukava käyttää mutta jotka eivät tunnu rajoittavilta.
- Aloita jalkapallokengistäsi, jos sinulla on niitä. Kiinnitysnastat ovat pidempiä, mutta antavat silti erinomaisen pidon kentällä. Voit ostaa erikoistuneita maahockey kiinnikkeitä maahockeykokemuksesi kasvaessa.
- Polvistu selkä suorana ja polvet koukussa. Hiipiminen on maahockey-pelaajien vakioasento. Taivuta polviasi ja ojenna keppi eteesi. Pidä tolpan tasainen pää ulospäin ja käpristynyt pää tukevasti maassa. Pidä rintasi ylhäällä varmistaaksesi, että näet kentän edessäsi.
Eteenpäin kallistuminen ei ole hyvä idea. Voit välttää selkäkipuja taivuttamalla vyötäröltä ja pitämällä polvet koukussa pienessä kulmassa.
Kentällä vietät suurimman osan ajasta kyyryssä. Seisot suorassa vain, jos ryntäät pallon perässä tai seisot paikallaan.
Jos haluat liittyä maahockey-joukkueeseen, keskustele pelaajan tai valmentajan kanssa. Paras tapa oppia lisää joukkueista on selvittää, missä joukkueet pelaavat. Kaiken ikäisille suunnattuja harrastusliigoja löytyy monesta paikasta, ja ryhmät ovat yleisiä myös yliopistoissa. Etsi paikallisia seuroja verkosta ja tiedustele kuinka pelaajat ja ohjaajat aloittivat urheilun.