Maahockey-ohjeet

Mikään ei voita pienen kovapallon lyömistä suurella maahockeymailalla tyydytyksen vuoksi. Voit myös tiputtaa, heilauttaa, heittää ja tiputtaa palloa kenttäkiekossa. Aluksi tarvitset joitain perusvarusteita, kuten kepin ja suusuojan. Opi pelin strategioiden ja sääntöjen perusteet, jotta voit aloittaa pelaamisen!

Hanki maahockeymail-maila ja pallo. Valittavana on useita merkkejä, joten tee ostoksia, kunnes löydät sellaisen, joka tuntuu oikealta käsissäsi. Kun pidät kunnollista keppiä tasaisesti maata vasten, sen tulisi nousta noin lantiota vasten. Käytä hetki aikaa työntääksesi maahockey-peleissä mailalla käytettyä pientä, kovaa palloa.

Osta suojalasit, säärisuojat ja suusuoja. Jokainen kenttäjääkiekkoilija tarvitsee nämä välttämättömät suojavarusteet. Säärisuojat ovat verrattavissa jalkapallossa käytettyihin, paitsi että ne tarjoavat hieman enemmän nilkkasuojaa. Jotta ne olisivat mukavampia, käytä sukkia niiden alla. Suusuojat ovat kriittisin saatavilla oleva turvavarustus, mutta ne ovat myös epämukavimpia. Lentävät pallot ja korkeat kepit voidaan suojata suojalaseilla, jotka suojaavat kasvojasi sivuilta ja edestä.

Maajääkiekkoa pelatessa tulee käyttää kiinnikkeitä. Maahockey-ottelut, kuten jalkapallo, jalkapallo ja muut ulkourheilulajit, pelataan nurmikolla tai nurmikolla. Pienet kuminauhat maahockey-kenkien pohjassa suojaavat sinua liukastumasta juoksun aikana. Valitse kenkäpari, joka on mukava käyttää mutta jotka eivät tunnu rajoittavilta.

Eteenpäin kallistuminen ei ole hyvä idea. Voit välttää selkäkipuja taivuttamalla vyötäröltä ja pitämällä polvet koukussa pienessä kulmassa.

Kentällä vietät suurimman osan ajasta kyyryssä. Seisot suorassa vain, jos ryntäät pallon perässä tai seisot paikallaan.

Jos haluat liittyä maahockey-joukkueeseen, keskustele pelaajan tai valmentajan kanssa. Paras tapa oppia lisää joukkueista on selvittää, missä joukkueet pelaavat. Kaiken ikäisille suunnattuja harrastusliigoja löytyy monesta paikasta, ja ryhmät ovat yleisiä myös yliopistoissa. Etsi paikallisia seuroja verkosta ja tiedustele kuinka pelaajat ja ohjaajat aloittivat urheilun.