MIKÄ ON PARAS TAPA PIDÄ KIEKEMAUKOA?

Jääkiekkomaila: Sinun on ensin opittava pitämään maila oikein ennen kuin opit kuinka pelata. Täydellistä kulmaa ei ole olemassa. Kulma, jossa pidät jääkiekkomailasi, muuttuu useita kertoja pelin aikana riippuen siitä, ripaus, lyö vai työnnätkö sillä hetkellä. Jos opit käsittelemään jääkiekkomailaa oikein, voit tehdä osumistasi entistä tehokkaampia ja samalla parantaa kiekon hallintaasi.

Tee itsesi kotoisaksi

Auttaisi, jos tutustuisit keppiisi. Koska kaikki jääkiekkomailat on suunniteltu oikeakätisille pelaajille, voi kestää jonkin aikaa tottua viestiisi, jos olet vasenkätinen. Vaikka luulet tekeväsi jotain väärin tai et tiedä mitä olet tekemässä, pidä sitä kiinni ja heiluta sitä muutaman kerran.

Se auttaa sinua voittamaan joitain uuteen jääkiekkomailasi liittyvistä peloistasi tai huolenaiheistasi, ja tunnet olosi helpommaksi treenata sen kanssa. Voit muuttaa tapaasi käsitellä jääkiekkomailasi pelityylisi mukaan, kun olet tottunut siihen. On tärkeää muistaa, että mukavuus on välttämätöntä.

Valitse oikea vaihtoehto

Sinun on valittava itsellesi täydellinen istuvuus ottaen huomioon pituutesi, pelityylisi ja muut kriteerit, kuten terän makuu, terän taipuminen ja terän käyrä. Keppisi tulee olla yhtä korkealla kuin nenäsi, kun seisot samansuuntaisesti kanssasi jalkojen välissä, eikä se saa olla leukasi alapuolella eikä kulmakarvoja korkeammalla.
Oikean mailan valitseminen voi auttaa sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi jääkiekkoilijana. Total Hockey on yksi myymälä, jossa on laaja valikoima jääkiekkomailoja. Heillä on korkeimmalle arvioidut Total Hockey – Mailat useilta jääkiekkomailayhtiöiltä ja jääkiekkomailat, joissa yhdistyvät uusin teknologia.

Ohjauksen perusteet

Ensimmäinen vaihe on perustavanlaatuisen otteen hallinta. Aseta oikea kätesi jääkiekkomailan pohjalle (“kahva”) ja vasen kätesi tolpan päälle. “V” on kohta, jossa peukalo ja etusormi yhdistyvät. Molempien käsien V-kirjaimien tulee olla sauvan kaarevaa osaa kohti. Tällä peruskahvalla voidaan tiputtaa, mutta se pystyy käsittelemään myös jääkiekkomailaa eri asennoissa pelatessa. Tämä peruskahva antaa jääkiekkotankoon erinomaisen hallinnan tunteen.

Sen jälkeen siirrymme muihin Gripsiin.

Varmista aluksi, että sinulla on hyvä käsitys perusotteesta. Tämän jälkeen voit siirtyä opiskelemaan muita kahvoja, kuten Reverse Grip, Double V ja Short-handle Grip, kun olet harjoitellut tätä muutaman kerran. Kaikki nämä kahvat ovat hieman kehittyneempiä kuin peruskahva, ja niiden hallitseminen vaatii hieman enemmän harjoittelua, mutta ne ovat silti riittävän yksinkertaisia.

Voi olla vaikeaa hallita peruskäsitystä kaikista yllä mainituista kahvoista, ja se voi tuntua aluksi hankalalta. Jos olet kuitenkin harjoitellut niitä tarpeeksi, voit muokata niitä mieltymystesi mukaan!

Leave a Comment